Ik ben in Zwijndrecht geboren in het jaar 1964. Na het behalen van mijn LTS diploma ben ik gaan lassen. Tekenen heeft mij altijd geïnteresseerd, thuis en op school was ik er altijd mee bezig. Heb ooit nog eens een airbrush setje gekocht met een spuitbus maar dat was het niet.

Ik ben in 2004 met heel het gezinnetje verhuisd naar Hendrik Ido Ambacht waar ik een atelier heb maar kon deze ruimte niet goed benutten. In 2007 wilde ik meer weten over airbrushen. Via een collega z´n broer die tevens airbrusher is, ben ik een paar avonden bij hem gaan oefenen en was geïnteresseerd geraakt. Via deze man kon ik een cursussen gaan volgen bij verschillende leraren. Daar heb ik airbrushen geleerd.

Deze techniek leent zich uitstekend om op verschillende materialen te werken, zoals op schildersdoek, airbrushkarton, helmen, computerkasten, scooters, muren, deuren. wc-brillen, kasten enz ........ De mogelijkheid is ook om verschillende technieken erbij toe te passen.

Kijk gerust in gallery en onder "nieuw werk" waar al mijn werken te bewonderen zijn. Sommige schilderijen zijn te koop en andere heb ik in opdracht gemaakt voor de klant. Dit doe ik in goed overleg zodat de klant weet wat het gaat kosten en hoelang het ongeveer duurt.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met me op via email en ik geef u zo snel mogelijk een reactie terug. U kunt natuurlijk ook bellen dan sta ik u gelijk te woord voor vragen.

Met vriendelijke groet,

André de Waard

06-19241673

 

André-Airbrush-Atelier

 

 

 

Info
Home
Cursisten
Gallery

 

Gastenboek
Contact

 

 

 

© 2015 André-Airbrush-Atelier